Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της Δεν πάει το μυαλό σας! Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της Δεν πάει το μυαλό σας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της Δεν πάει το μυαλό σας!


Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της, λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, και την ίδια στιγμή, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο δώρο που θέλησε να της κάνει η πεθερά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολύ συχνά αναφέρεται στα παιδιά της ή στον σύζυγό της, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της.

Αυτή τη φορά ωστόσο έκανε την εξαίρεση μιας και μοιράστηκε μία σειρά με φωτογραφίες με το δώρο που της έκανε.

Αυτό το δώρο έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο είδαμε αρκετά στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. 

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να μάθουν από πού το έχει πάρει και έτσι η ίδια παραδέχθηκε πως είναι δώρο της πεθεράς της.

  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Το φόρεμα αυτό ήταν δικό της παλιά και τώρα θέλησε να το χαρίσει στη νύφη της.

Με θέα το νησί και τεράστια πισίνα το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού κάθε χρόνο όταν τελειώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πιάνει καλοκαίρι, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και πηγαίνει στην Μύκονο μαζί με την οικογένεια της. 

Λατρεύει το νησί των ανέμων και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχε απαθανατίσει στα σοκάκια της Χώρας, ενώ περισσότερες είναι οι φορές που έχει κάνει ανάρτηση στο Instagram.

Ωστόσο, τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στο σπίτι, αφού ειδικά λόγω κορωνοϊού δεν θέλει να κατεβάζει στο κέντρο τα παιδιά της. Βέβαια, δεν περνάει και άσχημα, αφού το εξοχικό τους είναι τεράστια με επίσης τεράστια αυλή!

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη.

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Αυτό είναι το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης σπίτι Μύκονος


epirusblog.gr
5 of 5
Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της Δεν πάει το μυαλό σας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6352193765457343124
Σχόλια
item