Βάσω Λασκαράκη: Νέο στιγμιότυπο από τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο από τις διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού του στην Κρήτη, ωστόσο αρκετές μέρες παίρνουν το σκάφος και κάνουν βόλτες στα ελληνικά νησιά.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός, λίγο καιρό πριν κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα, δημοσίευσε στο προφίλ της μία υπέροχη φωτογραφία του συζύγου της.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο της Βάσως Λασκαράκη από τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ονειρικό το σπίτι του Σουλτάτου στην Κρήτη - Σαν βασιλικός ο κήπος

Έναν όμορφο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο ζει η Βάσω Λασκαράκη εδώ και μερικά χρόνια. 

Μπορεί το διαδίκτυο να την θέλει έγκυο μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ωστόσο η ίδια επιθυμεί να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Η ηθοποιός λοιπόν, τα καλοκαίρια της τα περνάει στην πανέμορφη Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της συζύγου και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις στο Instagram το σπίτι του που είναι ονειρικό.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια αυλή που μοιάζει βασιλική. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. 

Όσον αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το σαλόνι, κυμαίνεται σε ουδέτερες αποχρώσεις και είναι μεγάλο.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κρήτη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου

Διακοπές με τεράστιο σκάφος Λασκαράκη - Σουλτάτος

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, από τις διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ζευγάρι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, απολαμβάνει το καλοκαίρι του στην Κρήτη, ενώ πριν από μερικές μέρες, τους είδαμε μαζί στη σκηνή των Mad VMA. 

Αυτή τη φορά, μαζί τους στις διακοπές είναι και ο καλός φίλος και συνεργάτης της ηθοποιού, Μελέτης Ηλίας, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Το Σόι Σου, και είναι και κουμπάροι.

Μαζί τους στις διακοπές είναι φυσικά και η κόρη της ηθοποιού, η μικρή Εύα, η οποία περνάει ξέγνοιαστη το καλοκαίρι μαζί με τη μανούλα της.

Στο βίντεο που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται ο σύζυγός της μαζί με τους φίλους τους, να φέρνουν τα ψάρια που έπιασαν και να το απολαμβάνουν, ενώ δεν λείπουν τα γέλια!

 

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Νέο στιγμιότυπο από τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3993126359823372337
item