«Κάτι Ξαναψήνεται»: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται»: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Κάτι Ξαναψήνεται»: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

«Μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη, που σήμερα, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος, που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. 

Μέσα από το ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μια νέα πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι, γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε», είχε πει πριν από μερικές μέρες η παρουσιάστρια όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ.

Πριν λίγες ώρες ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας με τίτλο: «Κάτι Ξαναψήνεται».

Η ανακοίνωση:

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται στον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων - ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και
υποδέχεται τους καλεσμένους του.

Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του σταθμού ότι θα παρουσιάζει την εκπομπή μαγειρικής «Κάτι ξαναψήνεται» προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Ευγνώμων που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του @skaitv.gr και που θα τα λέμε καθημερινά στο Κάτι Ξαναψήνεται. It’s a date», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τα δύο πλάνα από την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή.

Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν για το νέο της ξεκίνημα ήταν η Αντελίνα Βαρθακούρη, η Χαρά Βέρρα και ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
«Κάτι Ξαναψήνεται»: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7223250059963706858
Σχόλια
item