Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε την κούκλα σύντροφό του - Μελαχρινή με υπέροχες γωνίες στο πρόσωπο

Περήφανους μας έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου καθώς εχθές 2/8 κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης χάρης σε ένα άλμα που έκανε στην τελευταία του προσπάθεια, τον έστειλε απευθείας στην κορυφή δίπλα στους καλύτερους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα. 

Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω».

Βέβαια πέρα από όλους τους Έλληνες που γιόρτασαν με την νίκη του το ίδιο συνέβη και με τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως είναι και η αγαπημένη του κοπέλα για τη οποία είχε δηλώσει συγκεκριμένα ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω». 

Η Βάσω Ντίνη λοιπόν είναι η σύντροφος του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Δείτε παρακάτω την Βάσω Ντίνη

Η κοπέλα του Έλληνα Ολυμπιονίκη

Βάσω Ντίνη - Αυτή είναι η κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου

Απίστευτη υποδοχή για Τέντογλου

Την κατάκτηση 3 μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα. Ο Στέφανος Ντούσκος κέρδισε το χρυσό στην κωπηλασία, ο Μίλτος Τέντογλου εξίσου χρυσό στο μήκος ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας το χάλκινο στους κρίκους.

Οι δύο τελευταίου επέστρεψαν στο Ολυμπιακό Χωριό και έλαβαν μια πολύ θερμή υποδοχή από τα μέλη της ελληνικής αποστολής που παραμένουν στο Τόκιο.

Αρχικά έφτασε ο Μίλτος Τέντογλου, όπου οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο του είπαν χαρακτηριστικά: “Μίλτο σε ευχαριστούμε” με τον ίδιο να απαντά: “Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες”. 

Μετά από λίγο έφτασε και ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος αγκάλιασε αμέσως τον Μίλτο Τεντόγλου, ενώ έπειτα χαιρέτησε τα μέλη της αποστολής, δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεσή για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ”.

Θερμή υποδοχή έλαβε φυσικά και ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος επέστρεψε στα Ιωάννινα, τον τόπο καταγωγής του. 

Τα Ιωάννινα «γκρέμισαν τα τείχη της» για τον σπουδαίο αθλητή της κωπηλασίας με εκατοντάδες πολίτες να αποθεώνουν την αυτοκινητοπομπή, η οποία τον συνόδευε κατά την είσοδό του στην πόλη της Ηπείρου.

Ο ίδιος, με την ελληνική σημαία στην πλάτη του, καθόταν στο στρατιωτικό τζιπ που οδηγούσε την πομπή, βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές δόξας και περηφάνιας.

epirusblog.gr
5 of 5
Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε την κούκλα σύντροφό του - Μελαχρινή με υπέροχες γωνίες στο πρόσωπο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6897303032973825813
item