Άρτα: Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας Άρτα: Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας

Ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση είχε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς με εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας και συγκεκριμένα με τον κ. Φώτιο Μάρη, Αντιπρύτανη Οικονομικών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τον κ. Γεώργιο Κολιό, Καθηγητή Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον κ. Θεόδωρο Παππά, Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Άρτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τις προοπτικές που έχει. 

Κοινή διαπίστωση ήταν πως η Άρτα έχει πολλές δυνατότητες αλλά χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλους, σχέδιο, συντονισμένες ενέργειες και όραμα ώστε ν’ αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6062998963632427318
Σχόλια
item