Πρέβεζα: Μέχρι τη Δευτέρα η έκθεση εικαστικών δημιουργιών στην παραλία της Πρέβεζας Πρέβεζα: Μέχρι τη Δευτέρα η έκθεση εικαστικών δημιουργιών στην παραλία της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Μέχρι τη Δευτέρα η έκθεση εικαστικών δημιουργιών στην παραλία της Πρέβεζας

Ομαδική έκθεση εικαστικών δημιουργιών με θέμα: «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία» φιλοξενείται στην παραλία της Πρέβεζας (μπροστά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο).

Η Έκθεση διοργανώνεται από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ – ΜΝΗΜΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» σε συνεργασία με την ομάδα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Καθημερινά και μέχρι τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στην παραλία της Πρέβεζας , από τις 20:00 ως τις 24:30 , οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έργα, που τα πρόσωπα και τα γεγονότα του Απελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων ενέπνευσαν στους δημιουργούς τους.

Στα εκθέματα περιλαμβάνονται πρωτότυπα έργα μεταλλοτεχνίας του Κώστα Πιέτα και μωσαϊκά από μικροσκοπικά κοχύλια του Ευάγγελου Τσώλη, τα ακρυλικά της Ιουλίας Κλαβανίδου και του Ηρακλή Διαμάντη, αγιογραφίες της Κωνσταντίνας Δράκου και οι φωτογραφίες της Δήμητρας Τσεγγελίδου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι την Δευτέρα 9 Αυγούστου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μέχρι τη Δευτέρα η έκθεση εικαστικών δημιουργιών στην παραλία της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2387602475656118187
Σχόλια
item