Στο ΚΑΤ για τους τέσσερις δασοπυροσβέστες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου Στο ΚΑΤ για τους τέσσερις δασοπυροσβέστες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο ΚΑΤ για τους τέσσερις δασοπυροσβέστες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τους νοσηλευόμενους με εγκαύματα, δασοπυροσβέστες, επισκέφθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου χθες στις 12.30, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ μετά τη μάχη με τις καταστροφικές φωτιές.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από το διοικητή του νοσοκομείου, Ιωάννη Ηλιόπουλο, αλλά και τους θεράποντες ιατρούς, για την πορεία της υγείας των ασθενών.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τους δύο από τους τέσσερις δασοπυροσβέστες στο θάλαμό τους, στη Μονάδα Εγκαυμάτων - οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - και είχε συνομιλία μαζί τους.

Η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις πυρκαγιές

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες η σκέψη και η στήριξή μας είναι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και κινδυνεύουν» αναφέρει σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Παρασκευή.


Επισημαίνει, επίσης, πως «οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες, στα Σώματα Ασφαλείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στους εθελοντές που με απαράμιλλη αυταπάρνηση ορθώνουν το τείχος της προστασίας μας».

Καταληκτικά, σημείωσε πως «απέναντι στη φωτιά είμαστε όλοι ευάλωτοι», ότι πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν, μεγάλα και μικρά και διαμήνυσε: «τώρα όμως πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και ενότητα. Προέχει ο τόπος μας».

epirusblog.gr
5 of 5
Στο ΚΑΤ για τους τέσσερις δασοπυροσβέστες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 103666031003661845
Σχόλια
item