Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι έκλεψε την καρδιά της! Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι έκλεψε την καρδιά της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι έκλεψε την καρδιά της!

Η Λάουρα Νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, Χρήστο Σαντικάι. 

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. 

Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο "The Voice" να ερμηνεύει το "Αν είσαι ένα αστέρι" του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη. 

Σήμερα ο 27χρονος Χρήστος υπογράφει κάποια από τα πιο αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που ερμηνεύουν ο Ηλίας Βρεττός, ο Σταν, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου η γνωριμία του Χρήστου Σαντικάι με τη Λάουρα Νάργες έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Χθες Δευτέρα 9/8, η Λάουρα είχε τα γενέθλιά της κι έγραψε στο Instagram: «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. 

Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου. Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή. 

Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι.

Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα. Τα σημερινά μου γενέθλια ωστόσο έχουν επισκιαστεί από την στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου. 

Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου – οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. 

Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι.

#0808 #birthdaygirl».

epirusblog.gr
5 of 5
Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι έκλεψε την καρδιά της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3738885380490531380
Σχόλια
item