Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το κατακόκκινο μπικίνι της! (φώτο) Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το κατακόκκινο μπικίνι της! (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το κατακόκκινο μπικίνι της! (φώτο)

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και η φωτογραφία της με κόκκινο μπικίνι τραβάει όλα τα βλέμματα!

Ενθουσίασε τους followers της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με την υπέροχη σιλουέτα της. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το κόκκινο μαγιό της και να πίνει την ελληνική μπύρα της.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό και το σώμα της είναι εντυπωσιακό. 

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει πως προσέχει πολύ τη διατροφή της, γυμνάζεται συστηματικά, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της και μερικές διατροφικές ατασθαλίες.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ενθουσιάζει τους followers με την υπέροχη σιλουέτα της.

Δείτε εδώ:

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φαίνεται να έχει παγώσει τον χρόνο, αφού μπορεί να έχει περάσει τα 50, ωστόσο διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της. Τα σχόλια των followers της είναι κάτι παραπάνω από εγκωμιαστικά για τις αναλογίες της κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το κατακόκκινο μπικίνι της! (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4219230326630736566
Σχόλια
item