Η Αντζελίνα από το Bachelor φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία Η Αντζελίνα από το Bachelor φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Αντζελίνα από το Bachelor φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία

Τι και αν η Αντζελίνα Χαλντέντα πήρε 13 κιλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο «Bachelor», βγαίνοντας από το ριάλιτι, έχασε 20, με αποτέλεσμα να δέχεται πλέον σχόλια από followers της στο Instagram ότι… φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso σχετικά με την τεράστια αλλαγή στο βάρος της, η ίδια παραδέχεται ότι μάλλον έχασε περισσότερα κιλά απ’ όσα θα έπρεπε.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο Instagram.

Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. 

Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη», είπε χαρακτηριστικά. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Αντζελίνα από το Bachelor φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1875274172913689297
Σχόλια
item