Η Anya Taylor-Joy μιλάει για τον φόβο της με τους παπαράτσι

Η Anya Taylor-Joy, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά Queen’s Gambit, παραχώρησε συνέντευξη στο Tatler και μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει τον φόβο που ένιωσε όταν αρκετοί φωτογράφοι την πλησίασαν στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Saturday Night Live και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με τους παπαράτσι. 

«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι γλυκοί και ευγενικοί και απλά θέλουν να κάνουν μια συζήτηση και μου αρέσει αυτό» είπε η σταρ, τονίζοντας όμως πως «υπάρχουν στιγμές όμως όπου είσαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει 20 και αυτό απλά δεν είναι ασφαλές για τη σωματική σου ακεραιότητα».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός εκείνη την ημέρα «πήγα σπίτι και έκλαψα αλλά μετά το κατάλαβα», εξηγώντας ότι το επόμενο πρωί μίλησε με τους φωτογράφους και τους είπε: «Γεια σας το όνομά μου είναι Anya. Ας χαμηλώσουμε τις κάμερες κι ας γνωριστούμε. Δεν είμαι θήραμα. Δεν θέλω να τρέξω. 

Προτιμώ να πω ότι καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η δουλειά σας και ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είμαι μια γυναίκα συγκεκριμένου μεγέθους και νιώθω απειλητικά αυτή τη στιγμή, οπότε θα μπορούσαμε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να κάνετε τη δουλειά σας και εγώ να νιώθω λιγότερο τρομοκρατημένη;»

epirusblog.gr
5 of 5
Η Anya Taylor-Joy μιλάει για τον φόβο της με τους παπαράτσι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 180187064502552371
item