Αρχαίο χειρόγραφο των ινδουιστών αποκαλύπτει ότι το Διαπλανητικό Ταξίδι υπήρχε πριν από 7.000 χρόνια

Το Bharadwaja πιστεύεται ότι έχει περίπου 500 κατευθυντήριες γραμμές που περιγράφουν λεπτομερώς τις αεροπορικές και άλλες τεχνολογίες που υπάρχουν στη Γη χιλιάδες χρόνια πριν.

Ωστόσο, οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα τρέχοντα χειρόγραφα περιέχουν μόνο μεταξύ 100 και 120 κατευθυντήριων γραμμών. 

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ξένοι ηγέτες που εισέβαλαν στην Ινδία έκλεψαν πολλά από αυτά τα χειρόγραφα, τα μελέτησαν για να παράγουν πολλές από τις τεχνολογίες που βλέπουμε σήμερα στη Γη.

Αυτές οι σχέσεις φαίνεται να υποστηρίζουν το Vaimānika Śāstra, ένα σαξσκριτικό κείμενο του εικοστού αιώνα που περιγράφει λεπτομερώς την τεχνολογία της αεροδιαστημικής, υποστηρίζοντας ότι το “Βιμάνας” που αναφέρονται στα αρχαία σανσκριτικά έπη ήταν πραγματικά και προηγμένα αεροδυναμικά αεροσκάφη ικανά να πετάξουν.

Τα κείμενα αποκαλύφθηκαν το 1952 και έχουν 8 κεφάλαια. Η πρόωση των Vimānas, σύμφωνα με αυτά είναι “Κινητήρες Vortex Mercury”, μια έννοια παρόμοια με την ηλεκτρική προώθηση.Οι συγγραφείς των χειρογράφων έγραφαν ότι το Vimānas είναι ικανό να ταξιδεύει μεταξύ χωρών, ηπείρων και πλανητών. 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, αυτό δείχνει ότι το σύστημα αεροπορίας στον αρχαίο κόσμο ήταν πολύ προηγμένο και οι περισσότερες τεχνολογίες υπήρχαν στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, πριν την εμφάνιση του λεγόμενου «σύγχρονου πολιτισμού».

Το χειρόγραφο είναι αναμφισβήτητα η απόδειξη ότι πριν από 7.000 χρόνια υπήρχε τεχνολογία για ταξίδια μεταξύ πλανητών. 

Πολλοί επιστήμονες δήλωσαν ότι ήταν έκπληκτοι. ο Αναπληρωτής Καγκελάριος Rajan Welukar στο Πανεπιστήμιο της Βομβάης, δήλωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε τι λένε για τους Βέδες, αλλά αξίζει να τα μελετήσουμε».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πολλές μελέτες έχουν δώσει μεικτά αποτελέσματα στη μελέτη της βιωσιμότητας των “παλαιών μηχανών πτήσης”. 

Το 1974, μια μελέτη του Ινδικού Ινστιτούτου Επιστημών της Μπανγκαλόρ διαπίστωσε ότι το αεροσκάφος που περιγράφεται στο Vaimānika Śāstra ήταν αναξιόπιστο από αεροναυτική άποψη.

Αλλά παρά το γεγονός αυτό, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί συγγραφείς και μελετητές πεπεισμένοι ότι αυτά τα παλιά μηχανήματα ήταν πραγματικά πολύ προηγμένα συστήματα.

Μερικοί από αυτούς τους ερευνητές και μελετητές ενθαρρύνουν για έρευνα παλαιών βιβλίων που περιγράφουν τεχνολογία που μπορεί να ξεπεράσει την πραγματικότητα μας στον 21ο αιώνα.

Ο Anand J Bodas αναφέρει:

«Η σύγχρονη επιστήμη είναι ακαδημαϊκή και θεωρεί πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι αδύνατα. Ο αρχαίος ινδικός ορισμός του αεροπλάνου είναι ένα όχημα που ταξιδεύει στον αέρα από τη μια χώρα στην άλλη, μια ήπειρο σε μια άλλη ήπειρο, από έναν πλανήτη σε έναν άλλο πλανήτη. 

Σε εκείνη εποχή τα αεροσκάφη ήταν τεράστια και μπορούσαν να κινούνται αριστερά- δεξιά, πίσω πάνω-κάτω, σε αντίθεση με τα σύγχρονα αεροπλάνα που προχωρούν μόνο σε ευθεία γραμμή».

©AETOS NEWS Το είδαμε: dionios

Φωτογραφία JAKO5D από το Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Αρχαίο χειρόγραφο των ινδουιστών αποκαλύπτει ότι το Διαπλανητικό Ταξίδι υπήρχε πριν από 7.000 χρόνια
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 4969937747854993054
item