Γιάννενα: Εξασφαλίστηκαν 6,3 εκατ. για τον δρόμο προς Γέφυρα Πλάκας

Η πίστωση εγκρίθηκε και τα χρήματα βρίσκονται στη διάθεση της περιφέρειας Ηπείρου, όπως ανέφερε ο Αλ. Καχριμάνης

Το κονδύλιο των 6,3 εκ ευρώ πιστώθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου από το υπουργείο Υποδομών σε υλοποίηση σχετικής πολιτικής δέσμευσης, με την παρέμβαση και του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Κων. Τασούλα για τη βελτίωση του οδικού άξονα από τα Πηγάδια, μέχρι τη γέφυρα της Πλάκας και από εκεί μέχρι τα Πράμαντα.

Η πίστωση εγκρίθηκε και τα χρήματα βρίσκονται στη διάθεση της περιφέρειας Ηπείρου, όπως ανέφερε ο Αλ. Καχριμάνης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως… «πολλοί μας έταξαν, άλλοι το έδωσαν», υπονοώντας την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης είχε δεσμευτεί για την διάθεση της πίστωσης, πλην όμως χρήματα δεν έφτασαν ποτέ.

Ο οδικός άξονας ήδη βρίσκεται υπό μελέτη για τις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ειδικά στη θέση «Μηλιές», όπου εδώ και χρόνια οι κατολισθήσεις και οι καταπτώσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν και κυρίως δημιουργούν τεράστια επικινδυνότητα για όσους χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.

«Εμείς, ως περιφέρεια προχωράμε με τον τεχνικό σύμβουλο και τις τεχνικές υπηρεσίες τη μελέτη βελτίωσης του δρόμου ως τη γέφυρα τα Πλάκας και όπως έγινε και στο «Μαυρολάγκαδο», θα κάνουμε ό,τι δεν έγινε τόσα χρόνια. 

Σύντομα, θα είμαστε έτοιμοι να το προχωρήσουμε και αυτό το έργο, που άλλοι το έταξαν και άλλοι το έδωσαν», κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εξασφαλίστηκαν 6,3 εκατ. για τον δρόμο προς Γέφυρα Πλάκας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2461923820035097877
item