Πρέβεζα: Αυλαία την Τρίτη για το 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece- Σε κέντρο ψυχαγωγίας και άθλησης για τρεις μέρες η Πρέβεζα- Το πρόγραμμα των αγώνων

Σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας και άθλησης θα μετατραπεί ο χώρος του λιμανιού της Πρέβεζας (στο αλιευτικό καταφύγιο) στο πλαίσιο του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece στις 24, 25,26 Αυγούστου.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε το στήσιμο των ειδικών γηπέδων 3x3 (πιστοποιημένα γήπεδα με μπασκέτες και τάπητες της FIBA) που θα υποδεχθούν τους αθλητές, με την Πρέβεζα να αποτελεί τον δεύτερο σταθμό του 1st FIBA 3x3 Basket ball challenge Greece’s Tour, παίρνοντας τη σκυτάλη από το 1ο τουρνουά που ολοκληρώθηκε χθες στο Ηράκλειο, και υπόσχεται να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους της πόλης τρεις μέρες «γεμάτες» streetbasket, ενώ θα συνεχιστεί σε Πειραιά και Βάρκιζα.

Εκτός από τα ιδιαίτερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον δεύτερο σταθμό του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour, η Πρέβεζα σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να γράψει ιστορία, λόγω της συμμετοχής τεσσάρων ομάδων ΑΜΕΑ.

Σε μια εντυπωσιακή σύμπτωση, ταυτόχρονα με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν την Τρίτη στο Τόκιο, το 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour επιφυλάσσει αυτή τη σημαντική καινοτομία, μάλιστα τόσο οι συγκεκριμένες ομάδες μπάσκετ με αμαξίδια, όσο και οι αθλητές που τις απαρτίζουν εγγράφονται αυτομάτως στο επίσημο ranking της FIBA και αρχίζουν να κατατάσσονται αναλόγως των αποτελεσμάτων τους. «Η Πρέβεζα είναι μια πόλη που αγαπά και αγκαλιάζει τον αθλητισμό.

Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τους αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, απευθύνοντας παράλληλα ανοικτή πρόσκληση προς όλους για να συμμετάσχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή, είτε αγωνιζόμενοι, είτε παρακολουθώντας το Τουρνουά.

«Να απολαύσουν το μπάσκετ και συνάμα να περάσουν ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, τηρώντας τους κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τα μέτρα ασφαλείας», σημείωσε. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων και για τις τρεις μέρες, πατώντας επάνω στις εικόνες που ακολουθούν.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αυλαία την Τρίτη για το 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece- Σε κέντρο ψυχαγωγίας και άθλησης για τρεις μέρες η Πρέβεζα- Το πρόγραμμα των αγώνων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1965822220178391127
item