Πρέβεζα: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «1st Digital Beach Summit» που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Πρέβεζα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του «1st Digital Beach Summit» που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2021 στην παραλία Μονολιθίου Πρέβεζας.

Ένα καινοτόμο συνέδριο που διοργανώνεται για πρώτη φορά πανευρωπαϊκά σε εξωτερικό περιβάλλον και το οποίο θα αποτελέσει τη δημόσια πλατφόρμα διαλόγου, με επίκεντρο τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή με διοργανωτή τον Δήμο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο "πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία θα αναδείξει το εξαιρετικό τοπίο της περιοχής μας σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της "έξυπνης" πόλης.

Το «1 st DIGITAL BEACH SUMMIT » ως απόλυτος συνδυασμός του SMART & GREEN στη δεκαετία της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης που μπήκαμε αποτελεί μία ξεχωριστή αφετηρία μιας σπουδαίας δυναμικής προς αξιοποίηση από το Δήμο μας με πολλαπλά οφέλη και ιδίως για τους νέους μας.

Βάζουμε τα θεμέλια ώστε να αναπτύξουμε ένα διεθνές γεγονός στο Δήμο μας για την επόμενη δεκαετία ακόμα και με θεματική εναλλαγή ανά έτος".

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με το 5G, την ψηφιακή διακυβέρνηση, την εκπαίδευση, την υγεία και άλλους τομείς οι οποίοι πλέον εισέρχονται δυναμικά στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στην περιοχή αναμένονται ειδικοί επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου, προσωπικότητες κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και φορέων καθώς και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και κυρίως οι φίλοι και οι φίλες της ψηφιακής τεχνολογίας κάθε ηλικίας και γνωστικού επιπέδου για την παρουσίαση της ψηφιακής μετάβασης τόσο στο δημόσιο όσο και στην αγορά.

Επιπλέον θα αποτελέσει μια ξεχωριστή προοπτική τουριστικής προβολής της περιοχής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί η πανευρωπαϊκά βραβευμένη παραλία του Μονολιθίου, το αισθητικό δάσος και το γαλαζοπράσινο του Ιονίου.

Να σημειωθεί ότι ειδική ιστοσελίδα (https://digitalbeachsummit.com) με λεπτομέρειες και εγγραφές για το συνέδριο.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «1st Digital Beach Summit» που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 799413883722785823
item