Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12η ετήσια θερινή σκακιστική εκδήλωση Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12η ετήσια θερινή σκακιστική εκδήλωση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12η ετήσια θερινή σκακιστική εκδήλωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12η ετήσια θερινή σκακιστική εκδήλωση με τίτλο «Ελάτε να παίξουμε σκάκι!» που διοργάνωσε η Σκακιστική Ένωση Νικόπολη Πρέβεζας. 

Για μια ακόμη φορά οι φίλοι του αθλήματος αγκάλιασαν την εκδήλωση, δικαιώνοντας την απόφαση της Ένωσης για την πραγματοποίησή της μετά την επιβεβλημένη αναβολή της το προηγούμενο έτος και μέσα σε κλίμα ανησυχίας για την εξέλιξη της πανδημίας.

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες, άντρες και γυναίκες, συμπολίτες μας και επισκέπτες από Λάρισα, Κοζάνη, Πάτρα, Αγρίνιο κι αλλού εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Στον καθιερωμένο πλέον χώρο στην πλατεία Ανδρούτσου οργανώθηκε αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ στον οποίο συμμετείχαν τελικά 45 αθλητές και αθλήτριες που αντιμετώπισαν τον προπονητή σκακιού Αντρέα Αθανασιάδη, σε μία εκδήλωση που κράτησε μέχρι και τη 1πμ!

Το Δ.Σ της Σκακιστικής Ένωσης Νικόπολη Πρέβεζας ευχαριστεί όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Επίσης εκφράζει εγκάρδια ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που υποστήριξαν με χορηγίες την εκδήλωση σε μία περίοδο με πολλές δυσχέρειες λόγω της πανδημίας (σε τυχαία σειρά):

1. Ζαπουνίδης
2. Preveza City Hotel
3. Boutique Hotel Dioni
4. Parga Beach Resort
5. Μεταφορική Ηπείρου Τσάλης – Μπάνος
6. Θέμος Ευάγγελος, συνεργείο αυτοκινήτων
7. Sorokas, stylish and elegant
8. Κυανή Ακτή
9. Praxis Constructions, Απόστολος Ι. Κανιώρης
10. Elvis, fast food
11. King Rolls
12. Metropolis Preveza, café
13. Diem café
14. Prevere café
15. Μουσικό καφενείο «Άνω Βλάντο»
16. Βιβλιοπωλείο Χάρτινο
17. Πάτσης Επιγραφές

Η Σκακιστική Ένωση Νικόπολη Πρέβεζας ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα να γίνουν οι εκδηλώσεις σε καλύτερες συνθήκες και να είναι πιο πλούσιες σε δράσεις!

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 12η ετήσια θερινή σκακιστική εκδήλωση
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5027266040888767705
Σχόλια
item