Φωτιές: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκίνησε την απογραφή και καταγραφή ζημιών – Γραμμή βοήθειας στο 1135 Φωτιές: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκίνησε την απογραφή και καταγραφή ζημιών – Γραμμή βοήθειας στο 1135 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτιές: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκίνησε την απογραφή και καταγραφή ζημιών – Γραμμή βοήθειας στο 1135

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα).

Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων των πληγέντων συμπολιτών μας.

Η αποκατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας και των υποδομών, είναι πολιτική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, όπως δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο Άκης Σκέρτσος:

«Τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολίτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το δημόσιο. 

Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή»


epirusblog.gr
5 of 5
Φωτιές: Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκίνησε την απογραφή και καταγραφή ζημιών – Γραμμή βοήθειας στο 1135
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6581554663652381327
Σχόλια
item