Άρτα: Η Άρτα από ψηλά - Ιστορία και απαράμμαλη ομορφιά! (VD) Άρτα: Η Άρτα από ψηλά - Ιστορία και απαράμμαλη ομορφιά! (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η Άρτα από ψηλά - Ιστορία και απαράμμαλη ομορφιά! (VD)

Αφιέρωμα του cnn.gr στην Άρτα και τις ομορφιές της! ...
Η ομορφιά του ηπειρώτικου τοπίου είναι χαρακτηριστική και ιδιαίτερη. Η Άρτα και οι γύρω περιοχές είναι ένα μοναδικό ανάγλυφο που το καταλαβαίνει κανείς καλύτερα όταν το δει από ψηλά.
Picture
Από την ίδια την πόλη και τα εμβληματικά αξιοθέατά της, τα βουνά και τα ποτάμια της έως τον Αμβρακικό με τις λιμνοθάλασσες του, τα φλαμίνγκο και τα δελφίνια του.
Ωστόσο όσο όμορφα κι αν φαίνονται όλα από απόσταση η πραγματική μαγεία αποκαλύπτεται όταν είναι κανείς παρόν σε όλα αυτά.
Picture
Η Άρτα για χρόνια ως τουριστικός προορισμός επισκιάστηκε από την Πρέβεζα τα καλοκαίρια καθώς η τελευταία έχει το πλεονέκτημα των παραλιών του Ιονίου και από τα Γιάννενα το χειμώνα για τα χωριά του και τους ορεινούς προορισμούς του και που ως μητρόπολη της Ηπείρου είχε πάντα περισσότερα χρήματα για τουριστική προβολή και γιατί όχι και επιρροή. Άδικα κατά τη γνώμη μας, η Άρτα έμεινε πίσω. Είναι καιρός να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η Άρτα από ψηλά - Ιστορία και απαράμμαλη ομορφιά! (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8994107693920863512
Σχόλια
item