Στράτος Τζώρτζογλου στο TLIFE: Το tour στα ελληνικά νησιά, το ταξίδι στην Αμερική και τα λόγια αγάπης στη Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου στο TLIFE: Το tour στα ελληνικά νησιά, το ταξίδι στην Αμερική και τα λόγια αγάπης στη Σοφία Μαριόλα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στράτος Τζώρτζογλου στο TLIFE: Το tour στα ελληνικά νησιά, το ταξίδι στην Αμερική και τα λόγια αγάπης στη Σοφία Μαριόλα

Μαζί και πιο ερωτευμένους από ποτέ βρίσκει ο Ιούλιος τη Σοφία Μαριόλα και τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ο γνωστός ηθοποιός και το μοντέλο και επιχειρηματίας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο όμορφο νησί της Ρόδου, στο οποίο αναμένεται να καθίσουν σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. 

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις βουτιές τους στο νησί των Ιπποτών, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψαν στο TLIFE το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών τους αλλά και τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους. 

Οι δυο τους μπορεί να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για τις δουλειές τους.

“Βρισκόμαστε στη Ρόδο, όπου θα μείνουμε για ακόμα δέκα ημέρες. Μετά θα επισκεφτούμε την Κάλυμνο, την Πάτμο, το Καστελόριζο, την Αμοργό, τη Σαντορίνη και τη Λευκάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Από τους σταθμούς των διακοπών τους δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Κρήτη, το νησί στο οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 και επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μπορεί να πέρασαν λίγους μήνες χωριστά, αφού εκείνος βρισκόταν στη “Φάρμα”, όμως πλέον έχουν όλο το χρόνο να χαρούν τον έρωτά τους.

“Στη ζωή μας δεν υπάρχει πρόγραμμα, ζούμε την κάθε ημέρα με την καρδιά μας, γιατί τελικά δεν μπορείς να κάνεις σχέδια”, προσθέτει το ερωτευμένο ζευγάρι.

Γι’ ακόμα μια φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κρύβει τα συναισθήματά του για τη γυναίκα της ζωής του: “Ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευε όλη την ημέρα. 

Με τη Σοφία άρχισα να βλέπω την άλλη μεριά του φεγγαριού. Ζωή είναι να είσαι με τον άνθρωπό σου”.

Οι διακοπές του ζευγαριού θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου επιθυμεί τον Σεπτέμβριο να επισκεφτεί τον γιο του, Αλκιβιάδη, στην Αμερική, όπου μένει μόνιμα. 

Όσον αφορά στα επαγγελματικά τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου συνεχίζει τα online μαθήματα αυτοβελτίωσης μέσω της αυτοκριτικής που κάνει με επιτυχία, ενώ η Σοφία Μαριόλα ασχολείται με το γυναικείο eshop που έχει δημιουργήσει.

epirusblog.gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου στο TLIFE: Το tour στα ελληνικά νησιά, το ταξίδι στην Αμερική και τα λόγια αγάπης στη Σοφία Μαριόλα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6528218580492150377
Σχόλια
item