Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα στο Survivor» Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα στο Survivor» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα στο Survivor»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, βρέθηκε καλεσμένη στο Καλοκαίρι #Not, και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καθημερινότητά της αλλά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για τα πλάνα της για το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας πως θα μπορούσε να πάει διακοπές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά και τη Βαλέρια Χοψονίδου.

«Μου δώσανε μια μέρα για να το σκεφτώ. Και ούτε μία, συγκεκριμένα ήταν μισή. Δεν ξέρω, έπαιξε ρόλο η καραντίνα, πάντως ήταν κάτι εντελώς έξω από εμένα. Ήταν πολύ κόντρα ρόλος κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα», δήλωσε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχτηκε πως με λιγότερα χρήματα από αυτά που της έδωσαν, δεν θα συμμετείχε στο Survivor.

«Τα χρήματα σίγουρα έπαιξαν κάποιον ρόλο και επειδή έγινε πολύς ντόρος δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα. Είπα ότι είναι κάτι πολύ έξω από εμένα.

Από εκεί και πέρα, γενικότερα αν με ρωτούσαν σε ποιο ριάλιτι θα ήθελα να πω, στο Survivor θα έλεγα, όπου και πήγα».

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα στο Survivor»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8164755069281110735
Σχόλια
item