Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τη νίκη στο Survivor – Κοσμοσυρροή στο μαγαζί του

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το τέλος του Survivor έκαναν το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η νεαρή γυμνάστρια μια μέρα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο μαγαζί του πρώτου.

Εκεί, τον Σάκη Κατσούλη που ήταν και ο νικητής του φετινού Survivor περίμενε πλήθος κόσμου για να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει μαζί του ενώ το ίδιο έκαναν και με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς και την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Τριαντάφυλλο που βρέθηκαν στον χώρο.

Στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι βρέθηκε και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE και κατέγραψε τον συνωστισμό που επικράτησε καθώς και τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί δείχνοντας πως συνεχίζουν να είναι πολύ κοντά ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε πως τα δυο παιδιά υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για δυο χρόνια ενώ μέσα στο παιχνίδι έδειξαν να έρχονται και πάλι κοντά με πολλούς να κάνουν λόγο για επανασύνδεση χωρίς ωστόσο εκείνοι να το επιβεβαιώνουν.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τη νίκη στο Survivor – Κοσμοσυρροή στο μαγαζί του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3707191278564962010
item