Κ.Βασάλος: Σκέφτεται το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor All Star Κ.Βασάλος: Σκέφτεται το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor All Star | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κ.Βασάλος: Σκέφτεται το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor All Star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέρονται πρόσωπα στο πρώτο Survivor και πλέον το όνομά του ακούγεται δυνατά για την εκδοχή του All Star.

Στόχος του Τούρκου παραγωγού είναι να μην πάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος μόνος στο νέο ριάλιτι, αλλά μαζί και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να γράψουν ιστορία. Γιατί θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα δοκιμάσει την τύχη του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μιλώντας στο okmag.gr o Κωνσταντίνος Βασσάλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και το Survivor.

Μεταξύ άλλων, ο personal trainer αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του:

«Έπρεπε κάτι να κάνω. Πολύ καιρό έβαζα ζελέ για να κάθονται τα μαλλιά μου πίσω. Μια μέρα βγήκα από το ντους και είπα ότι θα βγω έτσι έξω. Δεν είναι περμανάντ, το μαλλί μου το φυσικό είναι».

Ο ίδιος μίλησε στη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας, γιατί έχουμε δέσει πια σαν ομάδα. Πήγαμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για την επόμενη σεζόν κανείς δεν ξέρει. Είναι όλα πολύ ρευστά στην τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι με τη Σίσσυ, είναι προτεραιότητα. Είμαστε σαν οικογένεια».

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασσάλος είπε:

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για να κάνω οικογένεια. Αν προκύψει ένα παιδί στην πορεία παντρεύεσαι. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Υπάρχει σαν σκέψη και μου έρχεται ωραία εικόνα όταν το σκέφτομαι».

Μιλώντας για την απάντηση που θα έδινε αν του γινόταν πρόταση να πάει στο Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασσάλος είπε:

«Θα το σκεφτόμουν. Είμαι σε μία εκπομπή και δεν είναι σωστό και επαγγελματικό να τα παρατήσω όλα για να πάω στο Survivor. Αν έρθει αυτή η στιγμή του χρόνου και είναι όλα ιδανικά γιατί όχι;».

epirusblog.gr
5 of 5
Κ.Βασάλος: Σκέφτεται το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor All Star
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4512663631667981180
Σχόλια
item