Ειρήνη Παπαδοπούλου: Διοργάνωσε τα πιο… super γενέθλια για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη Ειρήνη Παπαδοπούλου: Διοργάνωσε τα πιο… super γενέθλια για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Διοργάνωσε τα πιο… super γενέθλια για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε τα γενέθλιά του και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ετοιμάσει τα πάντα για το ιδανικό πάρτι γενεθλίων. 

Η γνωστή τραγουδίστρια παραμένει ερωτευμένη στο πλευρό του γοητευτικού τερματοφύλακα με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες.

Θέλοντας να εκφράσει για άλλη μια φορά την αγάπη της προς τον σύντροφό της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε την κατάλληλη τούρτα με το λογότυπο superman προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του. 

Φανερά ενθουσιασμένος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που έλαβε και φυσικά το κορίτσι του για όσα όμορφα του ετοίμασε…

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια μου ! Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και πιο πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα! 

Ya habibi λοιπόν και μόνο, γιατί έτσι αντιμετωπίζουμε την ζωή “, είπε με αφορμή το νέο τραγούδι της Ειρήνη Παπαδοπούλου, “Ya habibi”. 

epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Διοργάνωσε τα πιο… super γενέθλια για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5379759348695442721
Σχόλια
item