Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ύδρα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρησή της από το Open Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ύδρα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρησή της από το Open | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ύδρα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρησή της από το Open

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε χθες το τηλεοπτικό κοινό της, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου… χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πού θα βρίσκεται.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχώρησε λίγο επεισοδιακά από το Open, καθώς γράφτηκε πως έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό, με το Open να στέλνει μια απάντηση – καταπέλτη για την Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Παρασκευής. 

Μια ημέρα, μετά όμως, φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου τα άφησε όλα πίσω της και μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ύδρα και έχει σκοπό να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες μετά από μια αρκετά απαιτητική χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Το καλοκαίρι μου μόλις ξεκίνησε! Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα σας», έγραψε στα social media η Κατερίνα Καινούργιου, μια ημέρα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το OpenTv.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ύδρα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρησή της από το Open
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8516338648094373235
Σχόλια
item