Φίλιππος – Nina Flohr: Με υπερπολυτελές γιοτ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για τον Φίλιππο και την ζάμπλουτη σύζυγό του, Nina Flohr, καθώς τον περασμένο Δεκέμβρη παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο St Moritz.

Το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης τον Μάιο στο Κέμπριτζ και τώρα αποφάσισαν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα. 

Άλλωστε οι γονείς του Φίλιππου ζουν στο Πόρτο Χέλι και η άρρητη παράδοση θέλει όλη την οικογένεια να επιστρέφει εκεί με το που ανέβει η θερμοκρασία.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Gala, η 34χρονη σύζυγος του Φίλιππου, του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα…

Βέβαια, η Nina Flohr με τον Φίλιππο δεν μένουν σε κάποιο νησί αλλά στο 40μετρο υπερσύγχρονο και πολυτελές γιοτ του πατέρα της, Τόμας Φλορ, το οποίο φέρει τιμής ένεκεν το όνομά της.

Τις τελευταίες πολλές μέρες το με σημαία Μάλτας «Nina J» έχει αναδειχθεί στο αδιαφιλονίκητο talk of the island στις Σπέτσες και στο αντικρινό Πόρτο Χέλι, δηλαδή στις περιοχές ανάμεσα στις οποίες προς ώρας κινείται.

Σύμφωνα με το άρθρο του Κώστα Μπουρούση στο περιοδικό, το πολυτελές σκάφος είναι αεροδυναμικό, βαμμένο σε γκρίζα χρώματα, φουτουριστικό μέχρι όπως το όριο που δεν μοιάζει απόκοσμο. 

Εκπέμπει κύρος, αποπνέει δυναμισμό και αφήνει στα απόνερα του πολυτέλεια, χωρίς υπερβολή, απέριττη, με μέτρο…

epirusblog.gr
5 of 5
Φίλιππος – Nina Flohr: Με υπερπολυτελές γιοτ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8984703422951348079
item