Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: «Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές» Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: «Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: «Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές»

Η Χριστίνα Αλούπη ζει στην Αμερική περίπου 12 χρόνια, όμως ο διακαής πόθος της είναι να επαναπατριστεί σύντομα. Αγάπησε αρχικά την παρουσίαση και κατόπιν την υποκριτική. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα στις συνεργασίες της.

«Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές: μια στην Αμερική, μια στην Ελλάδα», δηλώνει η Χριστίνα Αλούπη στη Realnews και εξομολογείται: «Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. 

Κι εγώ το έχω βιώσει και σε διαφορετικούς χώρους, εκτός showbiz, σε πολύ μικρή ηλικία και αργότερα. Όταν συνέβη σε εμένα, δεν μιλούσε κανείς γι’ αυτό. Σου συνέβαινε και έκλεινες το στόμα σου. Νιώθεις αδύναμη, ότι δεν έχεις φωνή -το χειρότερο συναίσθημα».

«Χαίρομαι πολύ που αυτές οι γυναίκες μίλησαν! Με αφορά πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή το βίωσα, αλλά γιατί μεγαλώνω δύο αγόρια και πρέπει να τα μάθω να σέβονται τις γυναίκες», τονίζει η Χριστίνα Αλούπη.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: «Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2863142439497584521
Σχόλια
item