Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Το love story του «άρχοντα» με τη «γαλανομάτα μάγισσα» που κράτησε 25 χρόνι

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος, από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής πέθανε λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ήταν ήδη επιβαρυμένη η υγεία του κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο πλευρό του μέχρι τη τελευταία στιγμή η επί 26 χρόνια σύντροφός του Άντζελα Γκερέκου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο «On The Rocks» της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπερνάει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της το λέει: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, στις 2 Αυγούστου στην Κέρκυρατο 1996,  με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης - Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

Εκείνος ήταν 56 ετών κι εκείνη 37.  Εκείνος, ο αιώνιος πρίγκιπας του ελληνικού ελαφρολαϊκού τραγουδιού, εκείνη, μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες της γενιάς της και ταλαντούχος ηθοποιός.

Η φωτογραφία αυτή είναι από το 1998 και την πρεμιέρα της παράστασης «Ήρθες σαν Όνειρο»στο Ακροπόλ, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε το ζεύγος, δύο χρόνια μετά τον γάμο του. (photo: NDP)

Το αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων ελληνίδων γυναικών, βρήκε στα πράσινα μάτια της συζύγου του τον έρωτα κι εκείνη του χάρισε μία κόρη, τη Μαρία.

Έτσι, άφησε πίσω τις πολύκροτες δικαστικές διαμάχες και τις μεσημεριανές τηλεκόντρες με την πρώην σύζυγό του, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Τον Μάιο του 2010 δημοσιοποιήθηκε ένα χρέος του προς την εφορία, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ (με τις προσαυξήσεις), για φοροδιαφυγή κατά την περίοδο 1993-΄97, τα οποία και δεν είχε καταβάλει, ενώ δεν είχε υποβάλει και φορολογική δήλωση από το ΄93. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε παραίτηση την σύζυγό του, Αντζελα Γκερέκου, από την θέση της υπουργού Τουρισμού.

Όταν η υπόθεση εκδικάστηκε, του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών με αναστολή με παράλληλη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής του.

Ο ίδιος, με δήλωση του, ανέφερε ότι «δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ, τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως “εισοδήματά μου” υπολογίστηκαν».

Η κόρη του Μαρία σήμερα είναι 20 ετών και είναι πραγματικά η γυναίκα που δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ερωτευμένος μαζί της ο Τόλης.

Η αδυναμία που είχε ο ένας στον άλλον ήταν γνωστή σε όλους και εμφανέστατη κάθε φορά που ο φακός τους απαθανάτιζε.

Η Μαρία δεν έχει χάσει καμία συναυλία του πατέρα της από τότε ήταν στο δημοτικό σχολείο και ήταν πάντα δίπλα του.

epirusblog.gr
5 of 5
Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Το love story του «άρχοντα» με τη «γαλανομάτα μάγισσα» που κράτησε 25 χρόνι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8298828272907978507
item