Στην Ιταλία η Kim Kardashian - Σάλος με την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο Βατικανό


Στη Ρώμη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Kim Kardashian, η οποία για ακόμη μια φορά κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης σε όλα τα διεθνή μέσα.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της στο Βατίκανο. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα επέλεξε για την περίσταση ένα μακρύ και διάφανο λευκό φόρεμα με cut outs στη κοιλιά, προκαλώντας πολλά σχόλια για αυτή τη στυλιστική επιλογή της, αφού πολλοί τονίζουν πως κάθε άλλη γυναίκα, πρέπει να είναι πολύ πιο συντηρητικά ντυμένη και να καλύπτει τους ώμους της για να μπει στο Βατικανό, αλλά  εκείνη προφανώς δεν χρειάζεται να υπακούει σε τέτοιους κανόνες που ισχύουν για όλους.

Την Kim Kardashian συνοδεύει ολόκληρη ομάδα, όπως η βοηθός της Tracy, ενώ μαζί τους φέρεται να είναι και η Kate Moss με την κόρη της, Lila Grace. Πάντως, η Kim κρατούσε και ένα δερμάτινο τζάκετ, δημιουργώντας εικασίες ότι μάλλον θα ήθελε να καλύψει τους γυμνούς ώμους της όταν θα εισερχόταν στον ναό και να τηρήσει έναν πιο συντηρητικό ενδυματολογικό κώδικα.

Η Kate Moss εθεάθη να καπνίζει ένα τσιγάρο  σε μία μαύρη λιμουζίνα που μετέφερε τις τρεις πανέμορφες γυναίκες.

H Kate και η Lila κάθονταν στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας και ήταν σεμνά ντυμένες. Φορούσαν μαύρο σακάκι και είχαν μαζέψει τα μαλλιά τους κότσο.

epirusblog.gr
5 of 5
Στην Ιταλία η Kim Kardashian - Σάλος με την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο Βατικανό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6623843771362125785
item