Justin Bieber: Φωτογραφίες από την υπερπολυτελέστατη σουίτα που έμεινε μαζί με την Haily στην Ίο

Tour στα ελληνικά νησιά κάνει αυτές τις μέρες ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χάλεϊ, με το αγαπημένο ζευγάρι να φαίνεται να απολαμβάνει άκρως την χώρα μας.

Το πανέμορφο μοντέλο δεν έχει πάψει στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της και συγκεκριμένα από τη Μύκονο, τη Μήλο και την Πάρο.

Προορισμός για μια μέρα ήταν και η Ιός και σύμφωνα με την Daily Mail, για τη διαμονή του επέλεξε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Παπά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Calilo, με την διανυκτέρευση για τη σουίτα «Blue & You» όπου διέμειναν, να κοστίζει πάνω από 1.000 λίρες.

Η σουίτα των 60 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό διπλό κρεβάτι πάνω από το νερό, μια πισίνα φτιαγμένη σε μια εσωτερική σπηλιά με απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Παπά, δύο μικρές λιμνούλες και ένα μπαρ στην πισίνα, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ποτό και να δείτε τον ήλιο να δύει.

Η συγκεκριμένη πολύ ιδιωτική σουίτα χρειάστηκε πάνω από ένα χώρο για να κατασκευαστεί και είναι φτιαγμένη από περίπου 180.000 χειροποίητα και μοναδικά ψηφιδωτά μαρμάρινα βότσαλα. 

Η σουίτα συνδυάζει αξεπέραστη θέα και απαράμιλλη ιδιωτικότητα και προσφέρει στους επισκέπτες της ένα καταφύγιο γαλήνης και πολυτέλειας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες από την σουίτα που έμεινε ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χάλεϊ στην Ίο

Justin Bieber h υπερπολυτελέστατη σούιτα που έμεινε μαζί με την Haily στην Ίο φώτο

Justin Bieber h υπερπολυτελέστατη σούιτα που έμεινε μαζί με την Haily στην Ίο φωτογραφίες

Justin Bieber h υπερπολυτελέστατη σούιτα που έμεινε μαζί με την Haily στην Ίο

Και στην Μήλο με πανάκριβο σκάφος και δύο σωματοφύλακες

Παρόλο που προσπαθούν να είναι διακριτικοί, το Mykonos Live TV κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά αποκλειστικά πλάνα.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε την ώρα, που ο 27χρονος ποπ σταρ αποβιβαζόταν με την αγαπημένη του στην Μήλο με ένα πολυτελές σκάφος 55 μέτρων, συνοδευόμενος από δύο σωματοφύλακες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos TV το ζευγάρι νοικιάζει το tender για 250.000 ευρώ την εβδομάδα. 

Κατά την παραμονή τους στο νησί, το ζευγάρι επισκέφτηκε τα γραφικά χωριά και τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με το κοινό τους στο Instagram.

Το πανάκριβο σκάφος με το οποίο εθεάθη ο τραγουδιστής δεν ταιριάζει απόλυτα στον «ταπεινό» τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να περάσει τις διακοπές του, όμως αυτή ήταν και η μοναδική «χλιδάτη» εμφάνιση που έκανε.

Πριν καταλήξουν στο νησί της Αφροδίτης, εκείνος και η Χείλι έκαναν μία μίνι κρουαζιέρα στο Αιγαίο, περνόντας από την Μύκονο, την Πάρο, την Ίο και τα Κουφονήσια.


epirusblog.gr
5 of 5
Justin Bieber: Φωτογραφίες από την υπερπολυτελέστατη σουίτα που έμεινε μαζί με την Haily στην Ίο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 991798786771003848
item