Φωτογραφίες «φωτιά» από το νέο βίντεο κλιπ της Josephine (φώτο) Φωτογραφίες «φωτιά» από το νέο βίντεο κλιπ της Josephine (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτογραφίες «φωτιά» από το νέο βίντεο κλιπ της Josephine (φώτο)

Η Josephine έχει βρει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει. Μάλιστα, μέσα από την ελληνική version του «Mata Hari», παρουσιάζει μ’ ένα εντυπωσιακό dance lyric video το οποίο προκαλεί «εγκεφαλικά».

Η ελληνική version του «Mata Hari», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού, όπως άλλωστε και κάθε τραγούδι της Josephine.

Το video με την «εκρηκτική» χορογραφία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και παραμένει σταθερά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις, ενώ έχει γίνει viral στα social media και top trend στο Tik Tok.

Η Josephine παρουσίασε πρώτη φορά την ελληνική version «Mata Hari» στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σε ένα act- έκπληξη μαζί με την εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision, την Efendi, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το performance τους.

Με το «Mata Hari» το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, που προ μηνών κυκλοφόρησε το πρώτο album της καριέρας της, με τίτλο «100%», το οποίο μετρά εκατομμύρια digital streams και YouTube views, βάζει pop και ethnic ρυθμό στο καλοκαίρι μας, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών!

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτογραφίες «φωτιά» από το νέο βίντεο κλιπ της Josephine (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7368363013848145016
Σχόλια
item