Η Jennifer Lopez στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Jennifer Lopez, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Cambia El Paso» με τον Rauw Alejandro.

Η 51χρονη τραγουδίστρια λίγο πολύ παραδέχτηκε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. «Είμαι σούπερ ευτυχισμένη. 

Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται συνέχεια. "Πως είσαι, τι συμβαίνει, είσαι καλά”. Αυτό είναι, δεν ήμουν ποτέ καλύτερα», είπε αρχικά.

«Θέλω οι άνθρωποι μου που ενδιαφέρονται για μένα, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτούς τόσο πολύ, να ξέρουν ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου που είμαι καλά μόνη μου. 

Και νομίζω ότι όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, τότε φανταστικά πράγματα σου συμβαίνουν που ποτέ στη ζωή σου δεν φανταζόσουν ότι θα συνέβαιναν ξανά. 

Οπότε είμαι εκεί ακριβώς», πρόσθεσε ενώ παραδέχτηκε πως «Μου αρέσει όλη η αγάπη που έρχεται προς το μέρος μου αυτή τη στιγμή και όλες οι ευχές. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι περνάω την καλύτερη φάση. Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου».

Παράλληλα τόνισε πως η αγάπη της για τον εαυτό της ήταν αυτό που την ενέπνευσε όπως είπε να ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι. «Είμαι καλά. Αγαπώ τη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Αγαπώ τον άνθρωπο στον οποίο συνεχώς εξελίσσομαι και γίνομαι. 

Κι αυτή η χαρά, η ευτυχία και η αγάπη με εμπνέει», εξηγώντας ότι κάποιοι εμπνέονται όταν πληγώνονται αλλά σε εκείνη λειτουργεί το αντίθετο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Jennifer Lopez στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8682566591037301734
item