Harry Styles-Olivia Wilde: Τρυφερές στιγμές πάνω σε πολυτελές γιοτ στην Ιταλία

Η Olivia Wilde μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της Jason Sudeikis τον περασμένο Νοέμβριο, είναι ζευγάρι με τον Harry Styles.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες κρατά χαμηλούς τόνους για τη σχέση του, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στις διακοπές του σε πολυτελές γιοτ στην Ιταλία με τους δυο τους να δείχνουν full in love!


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Styles πέρασε από οντισιόν για την ταινία της Wilde με τίτλο «Don’t Worry Darling». Η 36χρονη ηθοποιός η οποία θα συμμετέχει και στο καστ, είχε εντυπωσιαστεί με την ερμηνεία του 26χρονου
τραγουδιστή και όσοι ήταν παρόντες δεν παρέλειψαν να πουν ότι η Wilde μαγεύτηκε.

Η Wilde μιλώντας στο People, παραδέχτηκε ότι χόρευε όταν ο Styles πήρε τον ρόλο: «Μαζί με τη σχεδιάστρια Arianne Phillips χορεύαμε όταν ακούσαμε ότι είχαμε επίσημα τον Harry στην ταινία, γιατί γνωρίζαμε ότι έχει πραγματική εκτίμηση για τη μόδα και το στυλ. Και αυτή η ταινία αυτό έχει σκοπό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είναι τόσο ενθουσιώδης γιατί ορισμένοι ηθοποιοί απλά δεν νοιάζονται. Για μένα, ο Harry είναι πολύ μοντέρνος και βρίσκω εξαιρετικό να βλέπεις κάποιον στη θέση του να επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να σημαίνει να είσαι άντρας με αυτοπεποίθηση».


epirusblog.gr
5 of 5
Harry Styles-Olivia Wilde: Τρυφερές στιγμές πάνω σε πολυτελές γιοτ στην Ιταλία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8640923519891042727
item