Η εξομολόγηση της Gigi Hadid για την κόρη της και τις δυσκολίες της μητρότητας

Συνέντευξη στο αμερικανικό Harper’s Bazaar παραχώρησε η Gigi Hadid, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας αλλά και τη ζωή της ως full-time μοντέλο.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Hadid είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει τις συνήθειες της Khai, την αγάπη της για τα αραβικά νανουρίσματα αλλά και τον ενθουσιασμό της για τα εκθέματα των δεινοσαύρων στα μουσεία και τις μέδουσες.

Όπως λέει, η κόρη της είδε μια μέδουσα στον υπολογιστή του σπιτιού και εντυπωσιάστηκε: «Ο Zayn είχε την ιδέα, είπε ‘Ας την πάμε στο ενυδρείο».

Η Gigi εξομολογήθηκε ότι έχει πολλές ανησυχίες ως μαμά, αποκαλύπτοντας ότι περνάει πολλές μέρες με το άγχος του αν «είμαι αρκετά καλή για να είμαι μαμά;». 

Σε αυτές τις στιγμές, όπως λέει, έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα αρνητικά συναισθήματα επιτρέποντας στον εαυτό της να απελευθερώσει το συναίσθημα μέσα από την τέχνη ή την συγγραφή.

«Δεν ήθελα να νιώθω ενοχές που ένιωθα αυτά τα πράγματα ή που τα έγγραφα. Απλά μου άρεσε ο διαχωρισμός. 

Έχω μπλοκ ζωγραφικής όπου ζωγραφίζω με νερομπογιές και μερικές φορές καταλήγω να γράφω και πάνω σε αυτά. Γράφω στο πίσω μέρος των αποδείξεων και τα κρατάω όλα σε ένα σημειωματάριο», είπε το μοντέλο.

Η Hadid εκτός από τις σκέψεις της έχει φροντίσει ώστε να κρατά ένα ημερολόγιο με όλες τις τρυφερές και χαρούμενες στιγμές που περνάει με την κόρη της και τον σύντροφό της. 

Είναι ένα ημερολόγιο, όπως λέει, που το έχει αφιερώσει στην Khai για να της χαρίσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Gigi Hadid για την κόρη της και τις δυσκολίες της μητρότητας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8539130623436900602
item