Dua Lipa: 5 φορές που «έριξε» το Instagram φορώντας το μαγιό της

Η Dua Lipa είναι ένα κορίτσι που εδώ στα headquarters του TeenQueen λατρεύουμε όσο τίποτα. Τόσο η μουσική της, όσο και η εξωτερική της εμφάνιση δημιουργούν ένα συνδυασμό, εξαιρετικό και πώς να της αντισταθεί κανείς.

Η 25χρονη τραγουδίστρια διαθέτει επίσης ένα Instagram account το οποίο μετρά 68,1 εκατομμύρια ακόλουθους, και φωτογραφίες που δεν χορταίνεις να κοιτάζεις. 

Η Dua Lipa ανανεώνει πολύ συχνά το account της και μέσα στις αναρτήσεις της βλέπουμε διάφορες φωτογραφίες που μας τραβούν την προσοχή.

Dua Lipa = Στυλιστική έμπνευση

Αν ακολουθείς τη Dua στο Instagram, σίγουρα θα έχεις εμπνευστεί ουκ ολίγες φορές από το στυλ της και θα έχεις αντιγράψει κάποια από τα outfits της. Η 25χρονη ανεβάζει φωτογραφίες που δεν γίνεται να μην αφήσεις το like σου, πόσο μάλλον όταν φορά το μαγιό της.

Οι φορές που έριξε το Instagram

H Dua Lipa έχει ένα πολύ όμορφο και γυμνασμένο θα λέγαμε σώμα το οποίο φροντίζει κάθε τόσο να μας επιδεικνύει.

Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με το μαγιό της στο Instagram, ανάμεσα σε άλλες φωτογραφίες και σίγουρα έχεις «ζηλέψει» τις αναλογίες της. 

Εμείς για να σου θυμίσουμε πως εκτός από πολύ ωραία φωνή έχει και ωραίο σώμα σου βρήκαμε 5 φωτογραφίες της με μαγιό που έριξαν το Instagram.


Αν θέλεις να τις δεις πρέπει απλά να μπεις στη gallery παρακάτω.




epirusblog.gr
5 of 5
Dua Lipa: 5 φορές που «έριξε» το Instagram φορώντας το μαγιό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6571312052240109222
item