Πρέβεζα: Αυλαία την Τετάρτη για το Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που φέτος είναι διαφορετικό λόγω covid 19 Πρέβεζα: Αυλαία την Τετάρτη για το Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που φέτος είναι διαφορετικό λόγω covid 19 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αυλαία την Τετάρτη για το Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που φέτος είναι διαφορετικό λόγω covid 19

Τέσσερις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή έξι χορωδιακών συνόλων περιλαμβάνει το 39o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που ξεκινά αύριο Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το 4ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών.

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ. Κοσμάς Κορωναίος εκ μέρους της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία» ανέφερε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων θα πραγματοποιηθούν τροποποιημένες οι εκδηλώσεις, ενώ η είσοδος σε αυτές θα γίνεται μόνο με δελτίο εισόδου που θα μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας.

Η διοργάνωση είναι σαφώς μικρότερη από τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να συμβαδίζει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid 19, είπε ο κ. Κορωναίος ωστόσο θα φιλοξενηθούν δύο χορωδίες από την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό (Αμερική και Πολωνία), ενώ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους.

Ειδικότερα κονσέρτα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Ιουλίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Πέμπτη 8 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», την Παρασκευή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τη διοργάνωση όπως πάντα έχει η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια- Π.Ε Πρέβεζας και το Δήμο Πρέβεζας , ενώ γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, και με την συμπαράσταση της Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης και την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αυλαία την Τετάρτη για το Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που φέτος είναι διαφορετικό λόγω covid 19
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6394478125296205211
Σχόλια
item