Πρέβεζα: Δυνατά συνεχίζουν οι αθλητές club beach volley Ερμής Πρέβεζας- Στην Πρέβεζα οι τελικοί Κ-19 από 6 έως 8 Αυγούστου Πρέβεζα: Δυνατά συνεχίζουν οι αθλητές club beach volley Ερμής Πρέβεζας- Στην Πρέβεζα οι τελικοί Κ-19 από 6 έως 8 Αυγούστου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δυνατά συνεχίζουν οι αθλητές club beach volley Ερμής Πρέβεζας- Στην Πρέβεζα οι τελικοί Κ-19 από 6 έως 8 Αυγούστου

Με τρεις ομάδες το club beach volley Ερμής Πρέβεζας, θα συμμετάσχει στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Ρόδο το τριήμερο από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Οι Μέλλου Ελένη, Ηλιάδη Εύα, Μαρτίνα Ρίτσα, Πατακιάρα Ζωή, Σταγογιαννάκης Γιάννης και Τσάτσος Δαυίδ σε όλη την μέχρι τώρα αγωνιστική τους πορεία έδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν ψηλά.

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ανέφεραν ότι θα ριχτούν στην "μάχη" των αγώνων και ελπίζουν να φέρουν κάποια διάκριση σ' ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό.

Σύμφωνα με τον Λεωνίδα Σακκά η επιμονή και η σωστή δουλειά οδήγησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες του club beach volley Ερμής Πρέβεζας να πάρουν την πρόκριση για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στη Ρόδο.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα των αγοριών οι τελικοί Κ-19 που θα πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα από τις 6 έως τις 8 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του beach volley στην Κυανή Ακτή.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δυνατά συνεχίζουν οι αθλητές club beach volley Ερμής Πρέβεζας- Στην Πρέβεζα οι τελικοί Κ-19 από 6 έως 8 Αυγούστου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4962017878049041702
Σχόλια
item