Brooklyn Beckham: Δεν πάει ο νους σου πόσο κόστισε το σπίτι που αγόρασε με την αγαπημένη του

Στις 24 Ιουνίου 2021 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz αρραβωνιάστηκαν. 

Η είδηση έγινε γνωστή μερικές ημέρες αργότερα (11/7/20). Φορώντας τα καλά τους, με τα δαχτυλίδια αρραβώνων σε πρώτο πλάνο και μια τρυφερή αγκαλιά, Brooklyn και Nicola επιβεβαίωναν πως πράγματι αρραβωνιάστηκαν και πως η είδηση που είχε γίνει viral δεν ήταν ψέμα.

«Τα πιο συναρπαστικά νέα!! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που οι @brooklynbeckham και @nicolaannepeltz παντρεύονται! 

Σας εύχομαι τόση αγάπη και μια ζωή ευτυχίας. Όλοι σας αγαπάμε τόσο πολύ», έγραφε η Victoria Beckham στο caption της φωτογραφίας που είχε ανεβάσει.

brooklynbeckham nicola peltz

Το σημαντικό βήμα στη σχέση τους

Έναν χρόνο σχεδόν μετά, ο γάμος τους λόγω της πανδημίας μπορεί να μην έχει προγραμματιστεί, έκαναν όμως ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ο Brooklyn και η Nicola είναι πια ιδιοκτήτες ενός πολύ εντυπωσιακού σπιτιού.

Ο 22χρονος γιος της Victoria Beckham και του David, και η μέλλουσα σύζυγός του, η 26χρονη ηθοποιός, Nicola Peltz, αγόρασαν ένα σπίτι στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, αξίας δέκα εκατομμυρίων δολαρίων.

Το εντυπωσιακό ακίνητο που θα ζηλέψεις

Το E!News αναφέρει ότι το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σπίτι στο οποίο έζησε η οικογένεια Beckham όταν ο ποδοσφαιριστής έπαιζε για τους Los Angeles Galaxy.

Το σπίτι διαθέτει 650 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης και χτίστηκε μόλις πέρυσι. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πολυτελή κουζίνα, πισίνα, spa, κάβα και άλλες ανέσεις.

Ένας χρόνος από τον αρραβώνα τους

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του αρραβώνα τους στις 24 Ιουνίου. Ο Brooklyn ανέβασε ένα μικρό βίντεο κι έγραψε στο Instagram, «Αυτή ακριβώς την ημέρα πριν από 1 χρόνο ζήτησα από αυτήν την πανέμορφη γυναίκα να με παντρευτεί. 

Με κάνει καλύτερο άτομο καθημερινά και είναι η καλύτερη μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα γιατί με κάνεις συνεχώς να γελάω και να χαμογελάω. Ευτυχισμένη επέτειο ενός έτους ❤️❤️».

Και μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί ημερομηνία του γάμου τους, όμως αυτό είναι ακόμη ένα βήμα στη σχέση τους.



































































































































































































































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Brooklyn Beckham: Δεν πάει ο νους σου πόσο κόστισε το σπίτι που αγόρασε με την αγαπημένη του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2733600886921025560
item