Φωτιά στην Κορινθία: Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες Φωτιά στην Κορινθία: Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτιά στην Κορινθία: Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν και δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα επιχειρούν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή Νέα Αλμυρή (Κορινθία), προκειμένου να θέσουν μαζί με επίγειες δυνάμεις υπό έλεγχο την φωτιά η οποία εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι.

Η φωτιά παραμένει σε εξέλιξη, πάντως η εικόνα έχει βελτιωθεί.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στην Νέα Αλμυρή αποτελούνται από 98 πυροσβέστες με 33 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα.

Από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στην δημοτική ενότητα Ασκληπιείου του δήμου Επιδαύρου, παραμένει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε εξέλιξη, παρουσιάζοντας όμως και σε αυτή την περίπτωση καλύτερη εικόνα.

Στο σημείο επιχειρούν 83 πυροσβέστες με 18 οχήματα και πέντε πεζοπόρα τμήματα• στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα της αυτοδιοίκησης.

(Φωτογραφία αρχείου)

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτιά στην Κορινθία: Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7742580445337063013
Σχόλια
item