Γιάννενα: Δίκη Γιακουμάκη - Την ενοχή των κατηγορούμενων ζήτησε η Εισαγγελέας

Την ενοχή των κατηγορούμενων (την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα) πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση Β. Γιακουμάκη, για τους οκτώ κατηγορούμενους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μετά την συνέχιση της δίκης που ξεκίνησε και πάλι σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου αναφέρθηκε στα συμβάντα της περιόδου του 2015 και εξετάζοντας την μάρτυρα, η οποία ήταν καθηγήτρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, σημείωσε δηκτικά ότι η στάση της δεν ήταν απόλυτα υπεύθυνη.

“Προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Έπρεπε να ήσασταν πιο αυστηρή” είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του δικαστηρίου, αφού λίγο νωρίτερα η καθηγήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Παπαπέτρου είχε δηλώσει ότι μιλώντας με την μητέρα του 20χρονου Βαγγέλη, της ανέφερε μόνο το “καψώνι” για το νερό.

Καταπέλτης κατά της μάρτυρος ήταν και η Εισαγγελέας έδρας, υπογραμμίζοντας πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδε γρατσουνιές στην άκρη των δακτύλων του Γιακουμάκη, ενώ γνώριζε ότι δεν έκανε αγροτικές δουλειές.

Πηγή : ertnews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δίκη Γιακουμάκη - Την ενοχή των κατηγορούμενων ζήτησε η Εισαγγελέας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7747965558310524319
item