Άναψε φωτιές στη Μύκονο πρώην σύντροφος του Σόμμερ με το καυτό σκίσιμο στο φόρεμά της

Την ώρα που ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ετοιμάζονται να παντρευτούν και να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, η πρώην σύντροφος του ανάβει φωτιές στην Μύκονο.

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, το πανέμορφο μοντέλο που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον γνωστό ηθοποιό.

Η ίδια μάλιστα έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική αλλά και στην παρουσιάση, ωστόσο ως βασική δουλειά είναι αυτή που διαθέτει στον χώρο του μόντελινγκ.

Η ίδια, παρέα με την καλή της φίλη Σάσα Σταμάτη, άφησαν για λίγο την Αθήνα και επισκέφθηκαν την Μύκονο, όπως και πολλοί ακόμα celebrities.

Όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του Youweekly, η Ναυσικά έχει επιλέξει για την έξοδο της ένα μακρύ κίτρινο φόρεμα, με ένα καυτό σκίσιμο στα πόδια.

Φωτογραφίες της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην Μύκονο

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Μύκονος φωτογραφίες

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Μύκονος

«Καθημερινά πρέπει να υποβάλλομαι σε..»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην εφημερίδα On Time και συγκεκριμένα στη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε κυρίως στον τραυματισμό της και στο χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

H καλλονή Ναυσικά αποκάλυψε για την υγεία της πως: «Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. 

Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια».

«Καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα, θα ξεκινήσω όμως σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου στο Instagram. Προς το παρόν, δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Η Ναυσικά συνέχισε λέγοντας: «Την πρώτη, μερική τότε, ρήξη χιαστού την είχα πάθει στα 15, που έπαιζα σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου –είναι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές. Μετά τον τραυματισμό, τέλος το σπορ, όπως κατάλαβες. 

Πέρσι, δε, που είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά, εκεί που χρειάστηκε να κάνω ένα άλμα, έμεινα στον τόπο. Το πρόβλημα επανήλθε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, είπε με ειλικρίνεια: «Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά».

epirusblog.gr
5 of 5
Άναψε φωτιές στη Μύκονο πρώην σύντροφος του Σόμμερ με το καυτό σκίσιμο στο φόρεμά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5528991340216981408
item