Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ωστόσο, η ΕΡΤ καθυστέρησε να προβάλλει την φοβερή αυτή προσπάθεια του, με το κανάλι ωστόσο λίγο αργότερα με μια επίσημη απάντηση να εξηγεί τον λόγο.

Λίγο αργότερα όμως, οι τηλεθεατές κατάφεραν και τον είδαν, καθώς δημοσιεύτηκε από το Eurosport.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει ξανά το παρόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για ακόμη μια φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να έχει κάνει πολλάκις περήφανη την χώρα μας.

Κατά την έναρξη μάλιστα της τελετής, ο ίδιος μαζί με την Άννα Κορακάκη εισήλθαν στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ έπειτα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες.

Πριν μερικά λεπτά, ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη λήξη της τελετής, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμάται για πάντα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά ! Hellas #greatinjapan #petrounias»


epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8821879372889370010
Σχόλια
item