Κωνσταντίνα Κομμάτα: Απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της δίπλα στη θάλασσα Κωνσταντίνα Κομμάτα: Απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της δίπλα στη θάλασσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της δίπλα στη θάλασσα

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς πριν από περίπου δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πλημμύρισε τις ζωές τους με απέραντη ευτυχία.

Η γνωστή ηθοποιός, αυτή την περίοδο, έχει θέσει σε απόλυτα προτεραιότητα την προσωπική της ζωή, αφήνοντας στην άκρη τα επαγγελματικά της. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με την κορούλα τους

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δείχνει να απολαμβάνει το κάθε λεπτό αυτής της νέας τους καθημερινότητας και πολλές φορές αποφασίζει να κάνει μερικές βόλτες με την μικρή της δίπλα στη θάλασσα που τόσο αγαπά.

Έτσι έκανε και λίγες ημέρες πριν εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό. Από αυτή τους μάλιστα την βόλτα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Κομμάτα: Απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της δίπλα στη θάλασσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7548172553999289617
Σχόλια
item