Παντρεύεται η Τζούλια Νόβα – Η ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τον «Τροχό της τύχης», έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Η Τζούλια Νόβα μιλώντας στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το ευτυχές γεγονός,είπε: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. 

Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο».

Η ίδια μάλιστα εξηγεί πώς έγινε η πρόταση γάμου: «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. 

Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε.

Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται με τα extreme sports. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

epirusblog.gr
5 of 5
Παντρεύεται η Τζούλια Νόβα – Η ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2701242258595298717
item