Πέντε τρόποι για να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό Πέντε τρόποι για να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέντε τρόποι για να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό

Το καλοκαίρι έχει πολλά θετικά και όμορφα στοιχεία, αλλά οι αφόρητα υψηλές θερμοκρασίες και η δυσκολία να κοιμηθείς το βράδυ δεν είναι ένα από αυτά.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό:

Άλλαξε τα σεντόνια σου 

Αν τα σεντόνια σου είναι βαριά και το ύφασμα τους είναι ακατάλληλο για να ακουμπάς το σώμα σου πάνω τους τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, θα πρέπει να τα αλλάξεις. Προτίμησε βαμβακερά σεντόνια από ελαφρύ και αναπνεύσιμο υλικό.

Πρόσθεσε μερικά φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι μόνο καλά για να τραβήξεις μια όμορφη φωτογραφία, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικά στο να κάνουν ένα δωμάτιο πιο δροσερό μέσω της διαδικασίας της διαπνοής. Μάλιστα, κάποια φυτά μπορούν να μειώσουν τη θερμοκρασία ενός δωματίου έως και 10 βαθμούς. 

Βάλε πιο χοντρές κουρτίνες

Οι ελαφριές λευκές κουρτίνες είναι γενικά μια καλή επιλογή, αλλά για να κρατήσεις την κρεβατοκάμαρά σου δροσερή, είναι καλύτερο να προτιμήσεις αδιαφανείς κουρτίνες. Οι πιο βαριές και αδιαφανείς κουρτίνες αποκλείουν τόσο το φως όσο και τη θερμότητα.

Άλλαξε τις λάμπες 

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, οι λάμπες LED είναι πολύ αποδοτικές και λιγότερη ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Παρόλο που πρόκειται για μια λύση που δε θα κάνει τεράστια διαφορά, δεν είναι κακό να αλλάξεις τις λάμπες σου για μερικές που όχι μόνο εκπέμπουν λιγότερη ζεστασιά, αλλά είναι επίσης καλύτερες για το περιβάλλον. 

Αγόρασε μαξιλάρια ψύξης

Κι όμως, υπάρχουν - Και είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία η οποία καταπολεμά τη θερμότητα όλη τη νύχτα και προσφέρει μια ανακουφιστική αίσθηση δροσιάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέντε τρόποι για να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7275445280359632316
Σχόλια
item