Συγκινούν τα λόγια της Κ.Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου» Συγκινούν τα λόγια της Κ.Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκινούν τα λόγια της Κ.Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου»

Η Κατερίνα Βρανά παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή.

«Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω. 

Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά, οπότε δεν μπορώ να γράψω. Τώρα μπορώ πιο καλά να κρατήσω το πιρούνι αλλά δεν μπορώ να βαφτώ και αν βουρτσίσω τα μαλλιά μου. Αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω ποτέ…

Η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο είναι αυτό που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και χαρά, αυτό μου φτιάχνει το κέφι. Ο κόσμος μού έχει σταθεί πολύ. 

Με έχουν συγκινήσει πολύ τα μηνύματα και η αγάπη που λαμβάνω. Μπορεί να ακούγομαι σαν ντίβα του ’60 αλλά, πραγματικά, η αγάπη που μου έχει δώσει το κοινό είναι μια τεράστια δύναμη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!» ανέφερε η Κατερίνα Βρανά.

«Πιστεύω ότι, εκτός από τον χειρουργό στη Μαλαισία, το χιούμορ είναι αυτό που μου έσωσε την ζωή. Άσε το ένα μήλο την ημέρα… Αν μπορείς μια φορά την ημέρα να γελάς δυνατά από την κοιλιά σου, κάνει πάρα πολύ καλό, όχι μόνο στην σωματική υγεία αλλά και στην ψυχολογία σου» σημείωσε η Κατερίνα Βρανά.

epirusblog.gr
5 of 5
Συγκινούν τα λόγια της Κ.Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2346310603695423
Σχόλια
item