Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό και στιλάτο δωμάτιο της κόρης της Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό και στιλάτο δωμάτιο της κόρης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό και στιλάτο δωμάτιο της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει την απόλυτη ευτυχία, αφού ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της, της μικρής Σιέννα, επισφράγισε με τον πιο γλυκό τρόπο την αγάπη της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Πλέον, η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, καθώς αυτή έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα, η Αθηνά Οικονομάκου καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, καθώς οι υποχρεώσεις “τρέχουν”. 

Ούσα πολύ ενεργή στο Instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μας αποκαλύψει πώς διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο της μικρής Σιέννα. 

Η ηθοποιός έχει δημοσίευσε αρκετές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Όπως θα δεις, για το κοριτσίστικο δωμάτιο, η γλυκιά μανούλα επέλεξε ανοιχτές αποχρώσεις και άνετα έπιπλα. Το λευκό, το ροζ και το πορτοκαλί είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν. 

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό και στιλάτο δωμάτιο της κόρης της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4929922950787885653
Σχόλια
item