Γιάννενα: Υπόδειξη για εμβολιασμό προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννενα: Υπόδειξη για εμβολιασμό προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υπόδειξη για εμβολιασμό προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Εξ αποστάσεως θα εξακολουθήσουν να γίνονται οι τελετές αποφοίτησης των πτυχιούχων φοιτητών, σύμφωνα με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συνεδρίασε με την Επιτροπή Θεμάτων Υγείας του Ιδρύματος.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας COVID-19 και τα θέματα που δημιουργούνται με τις μεταλλάξεις του SARS-Cov-2. 

Ειδικά, σε ό,τι αφορά τις τελετές αποφοίτησης των πτυχιούχων φοιτητών, αποφάσισε αυτές να εξακολουθήσουν να γίνονται με την εξ αποστάσεως διαδικασία, εκτιμώντας ότι οι απαιτήσεις της σχετικής ΚΥΑ όσον αφορά τα ιδιαίτερα μέτρα προστασίας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν τεχνικά και οικονομικά στην τρέχουσα περίοδο. 

Στην απόφαση συνεκτιμήθηκε η αύξηση της νοσηρότητας που παρατηρείται στους νέους την περίοδο αυτή.

Παράλληλα, το Πρυτανικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Θεμάτων Υγείας προβαίνουν σε ισχυρή υπόδειξη προς τους φοιτητές του Ιδρύματος να εμβολιαστούν. 


Η διοίκηση του Ιδρύματος, απευθυνόμενη στις φοιτήτριες και τους φοιτητές, ως κατεξοχήν νέους που υπηρετούν την επιστήμη και την πρόοδο, κάνει έκκληση να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τις οικογένειες, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους και να επιλέξουν τον εμβολιασμό, συμβάλλοντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Υπόδειξη για εμβολιασμό προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8623430594307180306
Σχόλια
item