Γερμανία: Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα σπίτια ύποπτων συνεργών του δράστη της επίθεσης στη Βιέννη Γερμανία: Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα σπίτια ύποπτων συνεργών του δράστη της επίθεσης στη Βιέννη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γερμανία: Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα σπίτια ύποπτων συνεργών του δράστη της επίθεσης στη Βιέννη

Η γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στην κατοικία δύο πιθανών συνεργών του τζιχαντιστή, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο πραγματοποίησε αιματηρή επίθεση στη Βιέννη, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα. 

Η αστυνομία ερεύνησε τις κατοικίες του Κοσοβάρου Μπλινόρ Σ. και του Γερμανού Ντρίλον Τζ., οι οποίοι είναι ύποπτοι ότι δεν κατήγγειλαν σχεδιάζομενα αδικήματα, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές, αναφέρει το ΑΠΕ.

Η τρομοκρατική επίθεση είχε σημειωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2020 στο ιστορικό κέντρο της Βιέννης με απολογισμό 4 νεκρούς και 23 τραυματίες. 

Ο δράστης ήταν ένας 20χρονος με αυστριακή και βορειομακεδονική υπηκοότητα και ήταν γνωστός στις αρχές καθώς είχε προσπαθήσει παλαιότερα να φτάσει στη Συρία και να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος. Σκοτώθηκε από τους Αυστριακούς αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά την επίθεση.
epirusblog.gr
5 of 5
Γερμανία: Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα σπίτια ύποπτων συνεργών του δράστη της επίθεσης στη Βιέννη
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1126915206032577019
Σχόλια
item