Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Ιδιαίτερο καλοκαίρι για την Τζούλια Νόβα μετά από μία σεζόν μεγάλων αλλαγών για την προσωπική της ζωή. 

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από ένα περίπου μήνα μας αποκάλυψε τον σύντροφό της, ο οποίος ακούει στο όνομα, Μιχάλης Βιτζηλαίος.

Τα ευχάριστα νέα ωστόσο για την Τζούλια Νόβα είχαν και συνέχεια, καθώς η είδηση της εγκυμοσύνης της έκανε τον γύρο των media. 

«Δεν το έχω και τόσο πολύ με τα παιδιά… Είμαι και μοναχοπαίδι, οι φίλες μου δεν έχουν ακόμη παιδιά, οπότε δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με το κεφάλαιο “μητρότητα”» είχε τονίσει η Τζούλια Νόβα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πλέον, η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να βιώσει τη μητρότητα με τον Μιχάλης Βιτζηλαίο να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. 

Ο ίδιος μάλιστα λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία από ταξίδι στο εξωτερικό δίπλα στην αγαπημένη του.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7642048246905446584
Σχόλια
item