Μύκονος: Έτσι θα μπει τέλος στα παράνομα πάρτι σε βίλες και σκάφη - Το παράδειγμα της Ίμπιζα Μύκονος: Έτσι θα μπει τέλος στα παράνομα πάρτι σε βίλες και σκάφη - Το παράδειγμα της Ίμπιζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μύκονος: Έτσι θα μπει τέλος στα παράνομα πάρτι σε βίλες και σκάφη - Το παράδειγμα της Ίμπιζα

Την ώρα που τα καταστήματα διασκέδασης στη Μύκονο υπολειτουργούσαν ή ήταν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, δεκάδες πάρτι γίνονται σε βίλες και σκάφη, με τους επιχειρηματίες να αντιδρούν πριν λίγες μέρες βγάζοντας ανακοίνωση.

Βάσει του νέου ΦΕΚ 3117/16.07.21, «Απαγορεύεται η διάθεση ιδιωτικών μη επαγγελματικών χωρών για τη διενέργεια εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής αντιτίμου. 

Επιβάλλεται Διοικητικό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του χώρου 50.000€ για την πρώτη παράβαση και 200.000€ για την δεύτερη παράβαση».

Αυτό σημαίνει πως οι ελληνικές Αρχές καλούνται πλέον να στοχεύσουν τον ιδιοκτήτη της βίλας ή του σκάφους και όχι μόνο τους διοργανωτές, με το μοντέλο αυτό να θυμίζει… Ίμπιζα, καθώς στο νησί της Ισπανία συνέβη κάτι αντίστοιχο και έτσι σταμάτησαν τα παράνομα πάρτι

epirusblog.gr
5 of 5
Μύκονος: Έτσι θα μπει τέλος στα παράνομα πάρτι σε βίλες και σκάφη - Το παράδειγμα της Ίμπιζα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2859829184250461929
Σχόλια
item